Περιοδεία Ν. Χουντή και αντιπροσωπείας της ΛΑΕ στον ΕΦΚΑ

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας αποτελούμενη από τον Νίκο Χουντή, εκπρόσωπο του κόμματος και επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής, και τους υποψήφιους βουλευτές Γιάννη Δούκα, Δημήτρη Σαραφιανό, Δέσποινα Σπανού και Δημήτρη Στρατούλη, συναντήθηκαν με το διοικητικό συμβούλιο των εργαζομένων στον ΕΦΚΑ για να συζητήσουν τα προβλήματα της κοινωνικής ασφάλισης και των εργαζομένων σε αυτήν.

Έπειτα από την συνάντηση, περιόδευσαν στα γραφεία της διοίκησης του ΙΚΑ και συζήτησαν με τους εργαζόμενους.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΛΑΕ, «οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων κατήγγειλαν στην αντιπροσωπεία της ΛΑΕ τα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί μετά τη συγκρότηση του ΕΦΚΑ και τη βίαιη ενοποίηση των επιμέρους ταμείων, που σε συνδυασμό με τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού και την σύγχυση στην νομοθεσία έχουν επιφέρει πραγματικό «χάος», με αποτέλεσμα χιλιάδες συνταξιούχοι να καθυστερούν επί χρόνια (μέχρι και 3 χρόνια) για να λάβουν την οριστική τους σύνταξη».

Ο Νίκος Χουντής δήλωσε ότι η Λαϊκή Ενότητα έχει κάνει και θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την στήριξη και την αναβάθμιση της κοινωνικής ασφάλισης.

«Καλούμε τους συνταξιούχους να αναδείξουν στις κάλπες Ισχυρή τη ΛΑΕ στην βουλή και στην κοινωνία, για να δυναμώσει η φωνή τους και οι αγώνες τους για να πάρουν πίσω όσα τους έκλεψαν», σημείωσε ο κ. Χουντής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος