Παύλος Μαρινάκης για Τέμπη: Η κυβέρνηση δεν θα αφήσει τίποτα αναπάντητο -Υπονομευτής της δημοκρατίας ο Στ. Κασσελάκης

Σύνοψη
  • Όταν καλλιεργείται ένταση και πόλωση για ένα τόσο σοβαρό θέμα με 57 νεκρούς, η κυβέρνηση θα βγει μπροστά και δεν θα αφήσει κανένα ψεγάδι, καμία σπιθαμή παραπληροφόρησης», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
  • Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί να κάνει τη δουλειά της αντικειμενικά και αμερόληπτα, χωρίς αστερίσκους και χωρίς εξαιρέσεις

«H κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τίποτα να μείνει αναπάντητο στο σοβαρό θέμα της υπόθεσης των Τεμπών. Δεν παρέχει καμία κάλυψη σε κανέναν και θέλει να χυθεί άπλετο φως», ξεκαθάρισε πριν από λίγο σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, προσθέτοντας ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί να κάνει τη δουλειά της αντικειμενικά και αμερόληπτα, χωρίς αστερίσκους και χωρίς εξαιρέσεις.


Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συμπλήρωσε ότι «σκοπός δεν είναι η ερευνητική δημοσιογραφία, αλλά να μπει άλλο ένα αφήγημα για συγκάλυψη και αυτό είναι επικίνδυνο».
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας την ως μείζον ζήτημα. «Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασελάκης είναι συνειδητός υπονομευτής του πολιτεύματος», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, εξηγώντας ότι το 2024 γιορτάζουμε 50 χρόνια από την αποκατάσταση της δημοκρατίας και οι εκλογές είναι απόλυτα αδιάβλητες».
«Δεν θα το αφήσουμε να πέσει κάτω, γιατί έχουμε καθήκον να προστατέψουμε τη δημοκρατία. Όταν καλλιεργείται ένταση και πόλωση για ένα τόσο σοβαρό θέμα με 57 νεκρούς, η κυβέρνηση θα βγει μπροστά και δεν θα αφήσει κανένα ψεγάδι, καμία σπιθαμή παραπληροφόρησης», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Σκιντζή

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος