ΠΑΣΟΚ: Θα μας βρουν απέναντι σχέδια που πλήτουν την βελτίωση της ποιότητας εργασίας

«Οι χθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας, Α. Γεωργιάδη δημιούργησαν αλγεινή εντύπωση στη μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων. Και μόνο το γεγονός ότι η πρώτη συζήτηση που άνοιξε ο νέος υπουργός Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, δεν επιδιώκει τη βελτίωση των όρων εργασίας των μισθωτών, αλλά την εντατικοποίηση τους, είναι σαφής οπισθοχώρηση από τον σχετικό διάλογο που εξελίσσεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και από τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων» επισημαίνουν σε κοινή δήλωσή τους οι Γιώργος Μουλκιώτης, υπεύθυνος Κ.Τ.Ε Εργασίας και Μιχάλης Καλαντζόπουλος, Γραμματέας Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

«Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ωστόσο δεν πρόκειται να ξεκινήσει μια άναρχη συζήτηση μεσω δηλώσεων και διαρροών, που αλλάζουν από το πρωί μέχρι το απόγευμα.

Περιμένουμε το σχετικό σχέδιο νόμου ώστε να τοποθετηθούμε ολοκληρωμένα με γνώμονα τα πραγματικά συμφέροντα των εργαζομένων και των επιχειρήσεων» προσθέτουν στη δήλωσή τους οι Γ. Μουλκιώτης και Μ. Καλαντζόπουλος και καταλήγουν:

«Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής υπερασπίζεται στην πράξη την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας εργασίας και ζωής της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας. Σχέδια που πλήττουν αυτήν τη σταθερή θέση μας, θα μας βρουν απέναντι».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος