ΠΑΣΟΚ: Ψευδές το δημοσίευμα για «αρραβώνα» ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ

Διαψεύδει το ΠΑΣΟΚ δημοσιεύματα για μυστικές επαφές στελεχών με στόχο την συμπόρευση με το ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανάλογη διάψευση προχώρησε και ο Κώστας Λαλιώτης, ο οποίος αναφέρεται ως μεσολαβητής. Η Φώφη Γεννηματά, η οποία συγκαλεί σήμερα Σάββατο σε κοινή συνεδρίαση όλα τα κομματικά όργανα του ΠΑΣΟΚ, θέτει ως στόχο την ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ως αυτόνομου ισχυρού πόλου.

«Οι επιθέσεις τους πέφτουν στο κενό»

Με έντονο τρόπο αντιδρά το ΠΑΣΟΚ σε δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο Κώστας Λαλιώτης και ο Χρήστος Σπίρτζης συναντήθηκαν πριν από λίγες ημέρες και συζήτησαν τη στήριξη της κυβέρνησης για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

«Γνωρίζουμε και γνωρίζουν όλοι, ότι η στρατηγική επιλογή μας για αυτόνομη πορεία του ΠΑΣΟΚ και διακριτό ρόλο από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, έχει ενοχλήσει συγκεκριμένα συμφέροντα και τους πολιτικούς εντολοδόχους τους. Κατανοούμε επομένως ότι το σημερινό απολύτως ψευδές και καταφανώς ανυπόστατο δημοσίευμα στο “στίγμα” γνωστού δημοσιογράφου, έρχεται καθ΄ υπαγόρευση τόσο των νέων αφεντικών του, όσο και των πολιτικών προσώπων και κύκλων που ξεβολεύονται με την κεντρική θέση μας και αντιπαρατίθενται ανοιχτά», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Στην ανακοίνωση επαναλαμβάνεται ότι η ΔΗΣΥ δικαιώθηκε απόλυτα στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, όπου η στάση της ανάγκασε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «τον μεν ΣΥΡΙΖΑ να αποσύρει όλες τις αντισυνταγματικές και καθεστωτικές διατάξεις του νόμου Παππά, τη δε Νέα Δημοκρατία να αποδεχθεί συρόμενη τη θέση μας και να συμβάλλει στη συγκρότηση της ανεξάρτητης αρχής».

Το ΠΑΣΟΚ τονίζει ακόμη πως «ό,τι και να κάνουν, όσα σενάρια και αν εφεύρουν, όσο και αν μας επιτίθενται, εμείς θα συνεχίσουμε. Δεν γίναμε συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα γίνουμε ούτε της Νέας Δημοκρατίας. Και επειδή το μήνυμα μας φθάνει στην κοινωνία, τους αφήνουμε να βράζουν στο ζουμί τους. Οι επιθέσεις τους πέφτουν στο κενό».

«Το δημοσίευμα των ΝΕΩΝ μαζί με τις περιγραφές για δήθεν παρασκηνιακές επαφές για “αρραβώνα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ” είναι ένα ευφάνταστο σενάριο. Όμως, αυτό το σενάριο είναι παραπλανητικό γιατί δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα.
»Το μόνο γεγονός είναι ότι ένα μεσημέρι έτυχε να συνυπάρχουμε σε ένα εστιατόριο ο Χρήστος Σπίρτζης με την παρέα του και εγώ με την παρέα μου. Εκτός από μια σύντομη φιλοφρόνηση σε ανοιχτό χώρο και με την παρουσία άλλων προσώπων, δεν υπήρξε καμιά ουσιαστική συζήτηση, κανένα παρασκήνιο και πολύ περισσότερο κανένα “προξενιό” και κανένας “αρραβώνας”, δηλώνει ο Κ. Λαλιώτης.

Πηγές: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος