ΠAΣOK: Με υπογραφή Κ. Μητσοτάκη η ραγδαία αύξηση του κόστους ζωής, η διάλυση του ΕΣΥ και ο τραγέλαφος που ονόμασαν αγροτική πολιτική

Σύνοψη
  • «Ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου, λες και ανέλαβε χθες τα καθήκοντά του».

Σε σχολιασμό της ομιλίας του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο που συνεδρίασε σήμερα Σάββατο, προχώρησε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου, λες και ανέλαβε χθες τα καθήκοντά του, ενώ λίγο- πολύ μας ανακοίνωσε ότι δεν αποδοκιμάστηκε από τους ψηφοφόρους.

Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για την παταγώδη αποτυχία της πενταετούς διακυβέρνησης του σε κρίσιμους τομείς.

Η ραγδαία αύξηση του κόστους ζωής, τα ολιγοπώλια σε διάφορους κλάδους της αγοράς, η διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και ο τραγέλαφος που ονόμασε αγροτική πολιτική, φέρουν την υπογραφή του ίδιου και της κυβέρνησης του.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα επιμείνει στη δυναμική προγραμματική αντιπολίτευση απέναντι σε μια αμετανόητη πολιτικά κυβέρνηση, που εξέθρεψε τη διαφθορά και την ασυδοσία.

Μια κυβέρνηση που αθροίζει προβλήματα και όχι λύσεις.

Μια κυβέρνηση λάτρη των διευθετήσεων συμφερόντων και όχι των πραγματικών μεταρρυθμίσεων προς όφελος των πολιτών».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος