ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής: Στήριξη των εργαζομένων στη σχολική καθαριότητα

Συνάντηση με τα σωματεία εργαζομένων στη σχολική καθαριότητα, είχε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα οι εργαζόμενοι στο χώρο αυτό εντάχθηκαν στις ρυθμίσεις της ΣΣΕ της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως: «Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής συναντήθηκε στη Βουλή με το προεδρείο των 33 Σωματείων Σχολικών Καθαριστών/Καθαριστριών από όλη την Ελλάδα και ενημερώθηκαν για το σοβαρά και πολυδιάστατα προβλήματα, που επί σειρά ετών ταλαιπωρούν τις εργαζόμενες και αφορούν στις επισφαλείς εργασιακές τους σχέσεις, τις χαμηλές αμοιβές που σε πολλές περιπτώσεις καταβάλλονται καθυστερημένα, τις εξαιρετικά δυσμενείς και ανθυγιεινές συνθήκες εργασίας.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, αφού ενημέρωσαν για τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις στις οποίες έχουν ήδη προβεί, δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν να χρησιμοποιήσουν όλα τα διαθέσιμα κοινοβουλευτικά μέσα προκειμένου να υπάρξει άμεση βελτίωση στις συνθήκες εργασίας τους καθώς και στην επίλυση των αιτημάτων τους.

Στη συνάντηση παρέστησαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, κ.κ. Γιώργος Μουλκιώτης, Τόνια Αντωνίου, Απόστολος Πάνας και Γιώργος Αρβανιτίδης και ο Γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων ΓΣΕΕ, κ. Δημήτρης Καραγεωργόπουλος».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος