ΠΑΣΟΚ: Καταγγέλλει προκλητική ενέργεια σε βάρος του βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ για τη στήριξή του στην ισότητα στον πολιτικό γάμο

«Η ανάγνωση «επιτιμίου» σε όλα τζαμιά της Δυτικής Θράκης, με εντολή του ψευδό-μουφτή, εις βάρος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ιλχάν Αχμέτ, με αφορμή την ψήφο του στο πρόσφατο σχέδιο νόμου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, αποτελεί απαράδεκτη και προκλητική ενέργεια, που προσβάλλει ευθέως την πολιτική ελευθερία και τη θρησκευτική συνείδηση ενός Έλληνα βουλευτή» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωσή του.

Και προσθέτει πως «Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής υποστήριξε και θα υποστηρίζει πάντα την πραγματική ισότητα όλων των πολιτών σε κάθε περιφέρεια της χώρας, ανεξάρτητα από θρησκευτικά ή αλλά κριτήρια διακρίσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, αγωνίζεται και θα αγωνίζεται για την κοινωνική χειραφέτηση της μουσουλμανικής μειονότητας και για αξιοπρέπεια στη ζωή όλων. Όσο κι αν κάποιοι, ακόμη και υποκινούμενοι από διπλωματικές αρχές τρίτων χωρών και παράνομες θρησκευτικές ηγεσίες, επιμένουν να κρατούν ζωντανές τις διαιρέσεις του παρελθόντος».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος