Παρέλαβε τα αποτελέσματα των εκλογών η Κ. Σακελλαροπούλου: «Η οκτακομματική Βουλή γεννάει πολλές προκλήσεις»

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα είχε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου προκειμένου να ενημερωθεί για τη δύναμη των κομμάτων στη Βουλή που προέκυψε κατά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

«Αυτή τη φορά έχουμε την ποθητή δεδηλωμένη και βάσει των συνταγματικών μου υποχρεώσεων σας παραδίδω τη σύνθεση της νέας Βουλής για να προχωρήστε τις δικές σας πολιτειακές αρμοδιότητες» είπε ο κ. Τασούλας στην κα Σακελλαροπούλου.

«Είναι σημαντικό ότι είχαμε εκλογές που διεξήχθησαν άψογα σε σύντομο χρονικό διάστημα» σχολίασε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ σχολιάζοντας την οκτακομματική Βουλή σημείωσε ότι γεννάει πολλές προκλήσεις για τον νεό πρόεδρό της. «Θα τα ζήσουμε όλα μαζί, εύχομαι να γίνει το καλύτερο για τον τόπο» κατέληξε.

Νωρίτερα, η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών, Καλλιόπη Σπανού παρέδωσε στον κ. Τασούλα τον πίνακα με τα επίσημαεκλογικά αποτελέσματα.

Ακολουθεί έτσι η ορκωμοσία του επανεκλεγέντος πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και αρχίζει επίσημα η πρώτη φάση της μετεκλογικής περιόδου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος