Παπαδημούλης: Να σεβόμαστε την αλήθεια – Η ΝΔ έχει τεράστια ευθύνη για τη χρεοκοπία της χώρας

“Η αποτυχία της κυβέρνησης δε μπορεί να καλυφθεί με επιθέσεις στην προηγούμενη κυβέρνηση” ανέφερε από το βήμα του Ευρωκοινοβουλίου ο ο Δημήτρης Παπαδημούλης, εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. “Να σεβόμαστε την αλήθεια. Η ΝΔ έχει τεράστια ευθύνη για τη χρεοκοπία της χώρας” σημείωσε, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου τίναξε τη μπάνκα στον αέρα”

“Αντί για τη σύγκληση έχουμε απόκλιση από τις οικονομίες των άλλων ευρωπαϊκών χωρών” ανέφερε και υπογράμμισε πως “η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο πληθωρισμό στην Ευρώπη” κάνοντας λόγο και για “Πάρτυ αισχροκέρδειας”.

Σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση επισήμανε πως “στα τρία χρόνια διακυβέρνησης έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό θανάτων από πανδημία σε όλη την Ευρώπη”

Επιπλέον έκανε λόγο για “υποχώρηση του κράτους δικαίου”, σημειώνοντας επιπλέον πως “τον Ιανουάριο χαρακτηρίσατε κορυφαίους δημοσιογράφους υπόκοσμο και συμμορία.Το δικαστικό συμβούλιο τους απάλλαξε. Σκοπεύετε να ζητήσετε συγγνώμη;”

Άσκησε κριτική για τη διαχείριση των χρημάτων από το Ταμείο Ανάκαμψης σημειώνοντας “Η Πορτογαλία θα φτιάξει δεκάδες διαμερίσματα, με τα λεφτά του Ταμείου Ανάκαμψης. Εσείς πώς θα τα φτιάξετε;” αναφερόμενος στην κατασκευή κοινωνικών κατοικιών προς ενοικίαση σε χαμηλό αντίτιμο

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος