«Πανικός και επικίνδυνος κατήφορος από τον πρωθυπουργό» – Βολές της αντιπολίτευσης μετά το υπουργικό συμβούλιο (video)

Array

Πανικό και επικίνδυνο κατήφορο καταλογίζει στον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από την εισήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νασος Ηλιόπουλος μιλάει «για ένδειξη πανικού και επικίνδυνου κατήφορου από τον πρωθυπουργό στα μονοπάτια της συνωμοσιολογίας και της ανακάλυψης του “εσωτερικού εχθρού” καθώς επανέλαβε την εξωφρενική θεωρία -οπως αναφέρει- ότι η εξιχνίαση του σκανδάλου των υποκλοπών εξυπηρετεί αλλότριες δυνάμεις».

«Αυτό που εξυπηρετεί την εθνική σταθερότητα και ασφάλεια είναι η εξιχνίαση της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης. Η Δημοκρατία μας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την αλήθεια. Ο μόνος που την τρέμει είναι ο κ. Μητσοτάκης. Και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά. Ας μην έχει καμιά αμφιβολία. Η προβοκάτσια του θα πέσει στο κενό. Η αλήθεια θα λάμψει, το καθεστώς Μητσοτάκη θα ηττηθεί».

«Ο πρωθυπουργός για ακόμη μία φορά μεταθέτει στο διεθνές περιβάλλον την ανικανότητα της κυβέρνησης» αναφέρουν από την Ελληνική Λύση.

«Η αλήθεια όμως είναι ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετέτρεψε κάθε διεθνή κρίση που κλήθηκε να διαχειριστεί, σε τραγωδία για την Ελλάδα και τους Έλληνες» σημειώνουν επιπλέον.

Πηγή: ΕΡΤ / Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος