Π. Σκουρλέτης: Κατάντια που πήρε το κόμμα ο Στ. Κασσελάκης – Παράκεντρα γύρω από τον Τσίπρα δούλεψαν υπόγεια – Επώνυμοι, υπεύθυνοι για 50 λογαριασμούς των social media του προέδρου

Δριμεία επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε μέσω του ΑΝΤ1 εκ νέου ο Πάνος Σκουρλέτης στον απόηχο των χθεσινών τοποθετήσεων του πρώτου πως δεν θα δεχτεί αμφισβητίες και εσωκομματική αντιπολίτευση. Εξέφρασε φόβο για απαξίωση και γελοιοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας ως κατάντια το ότι πήρε την ηγεσία ο κ. Κασσελάκης και πως «με όλα αυτά έχουμε εξασφαλίσει σίγουρη θέση στις θεατρικές επιθεωρήσεις». «Έμαθα από την τηλεόραση για την διαγραφή μου, όμως κανείς δεν μπορεί να διαγράψει τις ιδέες μου και την σχέση μου με την Αριστερά» είπε ο κ. Σκουρλέτης ενώ συνέχισε αναφέροντας πως «εγώ αυτά που έκανα στα 24 μου θα τα ξαναέκανα».

«Εμείς ζητήσαμε συνέδριο και θέσαμε πολιτικά ζητήματα για το τι συνέβη από το 2019 και τις αναξιοπιστίες που δημιουργήθηκα για τον ΣΥΡΙΖΑ» ενώ απαντώντας στις κατηγορίες που δέχθηκε η “Ομπρέλα” από τον κ. Κασσελάκη για υπονόμευση του κόμματος και του Αλέξη Τσίπρα και αντιπολίτευση μέσα στον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Σκουρλέτης είπε πως «είναι υποτιμητικό για τον κ. Τσίπρα να λέγεται κάτι τέτοιο, καθώς και ο Βίτσας και ο Φίλης και εγώ διατελέσαμε Υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «κάποιοι δούλεψαν υπόγεια, με στημένο μηχανισμό για να μας αποδομήσουν». «Πρόκειται για παράκεντρα γύρω από τον Τσίπρα», είπε εννοώντας εκείνους που βοήθησαν για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη. Σε ερώτηση ποιοι υποκινούν αυτά τα τρολ, ο πρώην υπουργός απάντησε: «Επώνυμοι που αρθρογραφούν σε εφημερίδες ήταν υπεύθυνοι για 50 λογαριασμούς των social media του προέδρου».

Για την προεδρία Κασσελάκη ανέφερε πως ευθύνες υπάρχουν στο καταστατικό του κόμματος. «Άλλωστε, οι 65.000 ψηφοφόροι δεν γνώριζαν τις πραγματικές απόψεις του κ. Κασσελάκη, καθώς δεν είπε προεκλογικά αυτά που είπε στο ΣΕΒ».

«Δεν είπαμε εμείς ποτέ ότι είναι φυτευτός, ο ‘ίδιος στο TikTok είπε πως με φύτεψε ο Τσίπρας» ανέφερε ακόμη.

Επιπλέον, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί λέγοντας πως «είναι υποχρέωσή του να πει την άποψή του» και τόνισε πως «έτσι όπως πάνε τα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει ένα άνευρο κεντροδεξιό κόμμα και εμείς οι υπόλοιποι θα βρεθούμε απέναντι» ενώ αναφέρθηκε και σε υπόγεις πρακτικές αναφέροντας πως «κάποιοι δούλεψαν υπόγεια με στημένο μηχανισμό. Είναι παρακέντρα γύρω από τον Αλέξη Τσίπρας, όμως δεν γνωρίζω αν αυτό έγινε για να φύγουμε εμείς και να επιστρέψει ο Τσίπρας στο κόμμα».

Τέλος στράφηκε και κατά του Παύλου Πολάκη, λέγοντας ότι «τα νταηλίκια και τις συκοφαντίες τις γνωρίζουμε και του ευχήθηκε σκωπτικά να διατηρήσει αυτό το επίπεδο και να μην το ρίξει πιο χαμηλά». «Τον Πολάκη τον έχουν καταλάβει όλοι και τι ζημιά έκανε στο κόμμα κατά τη διάρκεια της πανδημίας», είπε, ενώ απαντώντας στο σχόλιο «ανεπάγγελτος» που έκανε ο κ. Πολάκης είπε πως ο ίδιος έχει περισσότερα ένσημα από άλλα πρόσωπα που είναι στη Βουλή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος