Π. Χρηστίδης στο Πρώτο : Η διεύρυνση της παράταξης δεν γίνεται με παράλληλους μονολόγους – Από τον Μάρτιο μιλήσαμε για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων (audio)

Λίγα 24ωρα μετά την τηλεμαχία των υποψήφιων Προέδρων του ΚΙΝΑΛ και πριν τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών, στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 & 105,8 https://webradio.ert.gr/proto/, την εκπομπή “Το GPS της επικαιρότητας” και τον Θάνο Σιαφάκα, μίλησε ο υποψήφιος Πρόεδρος Παύλος Χρηστίδης.

Αναφερόμενος στο μέτρο της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για τους άνω των 60, τόνισε πως έρχεται νσ κσλύψει την αναβλητικότητα και τις καθυστερήσεις της κυβέρνησης όλο το προηγούμενο διάστημα.
Από τον Μάρτιο η Φώφη Γεννηματά είχε μιλήσει για την υποχρεωτικότητα για τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, πρόσθεσε, λέγοντας πως ως παράταξη κατέθεσαν 50 προτάσεις όλο το προηγούμενο διάστημα και η κυβέρνηση δεν εφάρμοσε καμία. Για παράδειγμα υπάρχουν άνθρωποι 70,75,80 ετών σε δυσπρόσιτες περιοχές που δεν έχουν εμβολιαστεί ένα χρόνο αφότου έχουν έρθει τα εμβόλια στη χώρα μας.
Κατηγόρησε την κυβέρνηση πως δίχασε επανειλημμένα δημιουργώντας πολύ μεγάλη αντίδραση. Δεν είναι πανδημία των ανεμβολίαστων. Είναι πανδημία όλης της χώρας και την κάλεσε αντί να αποσκοπεί σε μικροκομματικά οφέλη, να ακούσει και τις προτάσεις της Αντιπολίτευσης.

Σε ό,τι αφορά το πρόσφατο debate, τόνισε πως ήθελε να δείξει ότι η ανανέωση πρέπει να έχει ορμή, τόλμη, αποφασιστικότητα, ότι η ενότητα δεν αποτελεί κενό γράμμα και πως διεύρυνση δεν γίνεται με παράλληλους μονολόγους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος