Ομόθυμη η καταδίκη των κομμάτων για τη βόμβα στον Ισίδωρο Ντογιάκο

Την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης ζητεί η αντιπολίτευση. Η ΝΔ τονίζει ότι οι Έλληνες δικαστές δεν τρομοκρατούνται και καλεί την κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει ότι η ανοχή στη βία και την ανομία έχει οδηγήσει την κατάσταση της χώρας στο απροχώρητο.

Σε δήλωσή του, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κωσταντίνος Κυρανάκης τονίζει πως η τρομοκρατική επίθεση κατά του εισαγγελέα κ. Ντογιάκου έχει ως προφανή στόχο τον εκφοβισμό της δικαιοσύνης και ειδικά εκείνους που δεν είναι αρεστοί στους εμπνευστές της. «Οι Έλληνες δικαστές δεν τρομοκρατούνται. Καλούμε την κυβέρνηση να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση και να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι η απαράδεκτη ανοχή της στη βία και την ανομία έχει οδηγήσει την κατάσταση στο απροχώρητο» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Κυρανάκης.

Το Κίνημα Αλλαγής τονίζει ότι «Είναι προφανές πως όποιος βάζει βόμβα σε ένα δικαστή θέλει να τον εκφοβίσει. Η δικαιοσύνη στην χώρα μας δεν μπορεί να δρα υπο καθεστώς πιέσεων οποιουδήποτε χαρακτήρα, να διερευνηθεί πολύ γρήγορα».

Το Ποτάμι υποστηρίζει ότι «οι συνεχείς, πρωτοφανείς και απροκάλυπτες παρεμβάσεις της Κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη, και οι στοχοποιήσεις δικαστών, δημιουργούν το περιβάλλον που εκμεταλλεύονται οι κάθε λογής ακραίοι που τελούν υπό καθεστώς ιδιότυπης ασυλίας με κυβερνητική ανοχή».

Η Ένωση Κεντρώων καλεί τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης να αγνοήσουν τις απειλές από οπουδήποτε και αν προέρχονται και να επιτελούν το χρέος τους απερίσπαστοι και άτεγκτοι.

Το ΚΚΕ καταδικάζει την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης σε βάρος του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου και σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «αυτές οι ενέργειες το μόνο που κάνουν είναι να καλλιεργούν κλίμα φόβου και τρομοκρατίας, όχι μόνο σε δικαστές, αλλά συνολικά στον ελληνικό λαό και να ενισχύουν δυνάμεις που, στο όνομα αυτών των φαινομένων, ζητούν ένταση της κρατικής καταστολής και αστυνομοκρατίας».

Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την βομβιστική ενέργεια εναντίον του αντιεισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου, και αναφέρει να μην τολμήσει κανείς να συνδέσει την Χρυσή Αυγή με παράνομες και τρομοκρατικές δραστηριότητες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος