Ο Κωνσταντίνος Τασούλας είναι το πρόσωπο που προτείνει ο πρωθυπουργός για να είναι ο επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας. Με τηλεοπτικό του μήνυμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι ο νυν πρόεδρος της Βουλής συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, όπως πολιτική εμπειρία, ενωτικό πνεύμα, πλούσια καλλιέργεια και αληθινό πατριωτισμό.
Λίγο μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού, ο κ. Τασούλας μίλησε στη Βουλή και ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη. «Η πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας αποτελεί για μένα μια κορυφαία τιμή όσο και ευθύνη, καθώς έχουμε ήδη μπει σε επίμονα ταραγμένους και αβέβαιους καιρούς, το βλέπουμε αυτό και κοντά μας και ευρύτερα στον κόσμο» τόνισε ο Κωνσταντίνος Τασούλας από το βήμα της Βουλής.
Η πτέρυγα της ΝΔ χειροκρότησε θερμά καθώς επίσης, όλοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σηκώθηκαν όρθιοι, τον χειροκρότησαν και μαζεύτηκαν γύρω του σε ένα μεγάλο πηγαδάκι.
Δείτε φωτογραφίες:
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος