Ο νέος Υφυπ. Προστασίας του Πολίτη Κ. Κατσαφάδος στην ΕΡΤ: «Να κάνουμε την Ελλάδα μια από τις πιο ασφαλείς χώρες της Ευρώπης»

«Ένας είναι ο στόχος – με τις θερμές ευχαριστίες για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε ως πρωθυπουργός. Ο στόχος είναι ένας και είναι η ασφάλεια των πολιτών» επισήμανε μιλώντας στην ΕΡΤ ο νέος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος, λίγα λεπτά μετά από την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος.

Ο ίδιος είπε ακόμη:

«Να προσπαθήσουμε και να κάνουμε την Ελλάδα μία από τις ασφαλέστερες χώρες της Ευρώπης. Αυτό αξίζουν οι πολίτες μας, αυτό αξίζουν οι συμπολίτες μας. Με κάθε σεβασμό βέβαια απέναντι στο Σύνταγμα. Αναγνωρίζοντας την προσφορά των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, των Ανδρών και των γυναικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Να προσπαθήσουμε και να κάνουμε τη χώρα μας μια από τις πιο ασφαλείς χώρες της Ευρώπης».

Ενώ πρόσθεσε, κληθείς να συγκρίνει το νέου του πόστο με το προηγούμενο, που κατείχε, στο υπουργείο Ναυτιλίας:

«Εμείς έχουμε μάθει όλοι στη Νέα Δημοκρατία να είμαστε στρατιώτες σε αυτή την προσπάθεια, η οποία γίνεται για να έχει η χώρα μας μια καλύτερη προοπτική. Και το Υπουργείο Ναυτιλίας ως Πειραιώτης ήταν ένα υπουργείο το οποίο είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Το Λιμενικό έδωσε έναν μεγάλο αγώνα για να φυλάει τα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας.

Φυσικά το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι ένα Υπουργείο το οποίο έχει πάρα πολλές ευθύνες και πάρα πολλές υποχρεώσεις. Καθημερινά πρέπει να δίνουμε το καλύτερό μας εαυτό. Νομίζω ότι ήταν μια συναρπαστική εμπειρία και εύχομαι με τη βοήθεια του Θεού να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε και να δημιουργήσουμε συνθήκες και προϋποθέσεις που οι πολίτες θα αισθάνονται ακόμα πιο ασφαλείς από ότι είναι σήμερα».

Για τη συμμετοχή περισσοτέρων γυναικών στο νέο υπουργικό σχήμα, σχολίασε:

«Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι απαραίτητες. Μην ξεχνάμε ότι η ζωή από τη γυναίκα έρχεται, οπότε οι γυναίκες είναι απαραίτητες και με με τη σκέψη τους και με τη θετική τους ενέργεια, νομίζω ότι θα συμβάλλουν και αυτές καθοριστικά στο να πάμε ακόμα καλύτερα»,

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος