Ο Κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στην εκδήλωση για τη λειτουργία του Ιδρύματος «Αντώνης Σαμαράς»

Array

Nέα μηνύματα συσπείρωσης στο δρόμο προς τις εθνικές εκλογές εκπέμπει η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση της 7ης Δεκεμβρίου για την έναρξη λειτουργίας του ιδρύματος του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

«Ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην ομιλία του κ. Σαμαρά, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του ιδρύματός του. Άλλωστε, μην ξεχνάει κανείς ότι ο πρωθυπουργός ήταν υπουργός της κυβέρνησης του κ. Σαμαρά…», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων. Το «παρών» αναμένεται να δώσει και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Εφικτό στόχο χαρακτήρισε εκ νέου ο πρωθυπουργός την αυτοδυναμία στις δεύτερες εκλογές, σε εκδήλωση των συλλόγων αποφοίτων αμερικανικών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα.

Όπως είπε «θεωρώ ότι ο στόχος της αυτοδυναμίας στη δεύτερη κάλπη είναι απολύτως εφικτός. Υπάρχει ένα ζήτημα αυτή τη στιγμή: ποιοι μπορούν να διαχειριστούν το μέλλον της χώρας σε συνθήκες μεγάλων κρίσεων. Και επειδή έχουμε πια τέσσερα χρόνια Νέας Δημοκρατίας και συγκρίνονται με τα τέσσερα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ -γιατί αυτός είναι ο βασικός μας διεκδικητής- και υπάρχουν και δύο πρόσωπα, ένας τέως Πρωθυπουργός κι ένας νυν Πρωθυπουργός, η σύγκριση είναι πολύ ξεκάθαρη».

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Γκάτσιος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος