Ο Γιάννης Μουζάλας στο Πρώτο Πρόγραμμα (audio)

«Από το κράτος γίνεται κάτι αυτονόητο στον Έβρο» ανέφερε μιλώντας στο ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και στην εκπομπή ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ με την Μαρία Γεωργίου και τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Συνέχισε λέγοντας ότι: «εννοώ την ανάμιξη της αστυνομίας και του στρατού προκειμένου να σταματήσει τη μαζική, κατευθυνόμενη και παράνομη εισροή ενός μεγάλου αριθμού πιθανότατα προσφύγων και μεταναστών, πιθανότατα δυστυχισμένων και καλών ανθρώπων. Το διαφορετικό που υπάρχει σε σχέση με τις παράνομες ροές είναι ότι αυτή τη φορά δεν έχουμε μια μαζική κίνηση μετά από μία καταστροφή. Έχουμε ένα κύμα το οποίο χρηματοδοτείται από το τουρκικό κράτος και παρακράτος στα πλαίσια ενός γεωπολιτικού παιχνιδιού που παίζει αυτή τη στιγμή η Τουρκία».

«Είμαστε μαζί με αυτά τα παιδιά εκεί πέρα» συμπλήρωσε ο κος Μουζάλας «αλλά για όνομα του θεού δεν έχουμε πόλεμο, δεν έχουμε επιστράτευση. Σε λίγο θα ακούμε τραγούδια της Σοφίας Βέμπο. Τα πράγματα πολύ φοβάμαι ότι παίρνουν άσχημη τροπή».

Πηγή: A’ Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος