Ο. Γεροβασίλη στην ΕΡΤ για παρακολουθήσεις: Αγώνας συγκάλυψης του σκανδάλου – Προσπάθεια να θυματοποιηθεί η κυβέρνηση

Array

«Υπάρχουν και πάρα πολλά δημοσιεύματα ευρύτατα στον τύπο πια, τα οποία ξετυλίγουν καθημερινώς ένα δίκτυο παρακρατικό, το οποίο φαίνεται να στήνεται με επίκεντρο το Μέγαρο Μαξίμου και εγώ είμαι απολύτως πεισμένη εις γνώση του πρωθυπουργού, όπως είναι πεισμένος και ο ελληνικός λαός βεβαίως και φαίνεται και δημοσκοπικά» τόνισε η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ,  Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο πλαίσιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, για το θέμα των παρακολουθήσεων.

Μιλώντας για την προσφυγή της στη Δικαιοσύνη και το τι την κινητοποίησε να το πράξει μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη μη διάθεση της κυβέρνησης να δώσει λύση και να βγάλει στο φως όλο αυτό που τραυματίζει σήμερα τη Δημοκρατία, τους θεσμούς, τη χώρα, το πολίτευμά μας.

Η κ. Γεροβασίλη έκανε ακόμα λόγο για αγώνα συγκάλυψης του σκανδάλου αναφέροντας ότι «η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά έκαναν τους ανήξερους. Όπως είπε «Ή ανήξερος ή τώρα έχουμε περάσει σε άλλη φάση προσπαθεί να θυματοποιηθεί η κυβέρνηση ότι στην αρχή δεν ήξερε και αν ήξερε θα το είχε διορθώσει, που αν ήξερε δεν θα το επέτρεπε και ήταν νόμιμο, αλλά δεν ήταν διότι ήταν νομότυπο κτλ. Όλο αυτό που ξεκίνησε έτσι από τότε ξετυλίχθηκε μια ολόκληρη ιστορία και ένας αγώνας συγκάλυψης του σκανδάλου. Σας θυμίζω ότι ο πρωθυπουργός, ο κύριος Μητσοτάκης, θα μπορούσε να άρει το απόρρητο και όπως ορίζει ο κανονισμός της Βουλής και το Σύνταγμα, να μιλήσουν οι άνθρωποι, οι εμπλεκόμενοι στα αρμόδια όργανα της Βουλής».

Σε άλλο σημείο τόνισε ότι «η κεντρική ιδέα είναι η εξής ότι στη χώρα μας συνέβη ένα τεράστιο σκάνδαλο υποκλοπών. Συμβαίνει. Δεν ξέρω αν σταμάτησε, δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Κλήθηκε η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός, οι θεσμοί της χώρας να ερευνήσουν και να ανοίξουν το δρόμο για την αποκάλυψη και διερεύνηση του σκανδάλου. Και εκεί θα φανεί και θα αποδειχθεί ποιος είναι και ποιος δεν είναι».

Ολόκληρη η συνέντευξη της κ. Γεροβασίλη στο βίντεο που ακολουθεί:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος