Live streaming: Ντιμπέιτ Γ. Οικονόμου – Π. Τσαπανίδου στην ΕΡΤ στις 22:00

Το πρώτο ντιμπέιτ των εκπροσώπων της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης διεξάγεται στο ΕΡΤNEWS και στην εκπομπή «Στο Κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023, στις 22:00.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, στην πρώτη τηλεμαχία στον δρόμο προς τις κάλπες. Απέναντί τους και μαζί με τον Γιώργο Κουβαρά, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Απόστολος Μαγγηριάδης και Σοφία Παπαϊωάννου.

Οι τρεις δημοσιογράφοι της ΕΡΤ θα θέσουν τις ερωτήσεις τους προς τους δύο πολιτικούς σε δύο θεματικές: η πρώτη αφορά Οικονομία, Κοινωνία, θεσμοί και η δεύτερη τις επερχόμενες εκλογές. Στο τέλος κάθε θεματικής ενότητας οι δύο πολιτικοί θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τη δική τους ερώτηση ο ένας στον άλλο.

Ο διευθυντής Ειδήσεων της ΕΡΤ Γιάννης Τρουπής, μιλώντας στο βραδινό δελτίο της ΕΡΤ, τόνισε: «Είναι μια ιδιαίτερη μέρα σήμερα για τη δημόσια τηλεόραση γιατί με πρωτοβουλία της ΕΡΤ ουσιαστικά διοργανώνουμε την πρώτη τηλεμαχία μεταξύ των δυο εκπροσώπων , θα είναι η πρώτη μιας σειράς τηλεμαχιών καθώς το επόμενο διάστημα στον δρόμο προς τις κάλπες θα φιλοξενήσουμε εδώ στην ΕΡΤ κι άλλες τηλεμαχίες με όλα τα κόμματα. Νομίζω θα έχουμε μια ανοιχτή συζήτηση, ενδιαφέρουσα συζήτηση ενώ είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν οι δυο τους, ο ένας απέναντι στον άλλον και πέρα από τους κλασικούς όρους της τηλεμαχίας νομίζω ότι το ενδιαφέρον θα είναι στις δυο ερωτήσεις που θά κάνει ο ένας στον άλλον στο τέλος κάθε ενότητας».

Δείτε εδώ ζωντανά στις 22:00

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος