Από την Τένεδο, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξέφρασε τη συμπαράστασή του σ΄όσους δοκιμάζονται σ΄ολη την Ελλάδα από τίς πυρκαγιές.
«Πριν από λίγο πληροφορήθηκα ότι απόψε είναι μια πολύ δύσκολη βραδιά για την πατρίδα μας. Με πυρκαγιές σε πολλά σημεία της χώρας. Εύχομαι τα πράγματα να βελτιωθούν και εκφράζω τη συμπαράστασή μου στους πυροσβέστες αλλά και στους κατοίκους που δοκιμάζονται», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
Παραβρέθηκε στα θυρανοίξια του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.
Ο ανακαινισμένος εντυπωσιακός ναός βασιλικού ρυθμού, είχε χτιστεί το 1819, δεκατέσσερα σκαλιά κάτω από το επίπεδο του δρόμου και χωρίς τρούλο λόγω των οθωμανικών περιορισμών.
«Ήταν μια πολύ συγκινητική βραδιά εδώ στην Τένεδο, στα θυρανοίξια του Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης και τόνισε πως πρόκειται για «μία πράξη η οποία αναγεννά τον Ελληνισμό στο νησί και πρέπει να έχει συνέχεια με ένα νέο σχολείο, το οποίο εύχομαι να είναι η αφορμή να ξαναβρεθούμε την επόμενη φορά».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος