Νέο “όχι” της Φ. Γεννηματά στον Αλ. Τσίπρα για συνεργασία

Η Φώφη Γεννηματά απορρίπτει για μια ακόμη φορά κάθε σενάριο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για διάλογο και τη δημιουργία «προοδευτικού μετώπου».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε δήλωσή της στα “ΝΕΑ”, σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός «τώρα που χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του, εμφανίζεται υποδυόμενος την “κυβερνώσα αριστερά”», κατηγορώντας τον παράλληλα για «μνημειώδη λαϊκισμό και δημαγωγία για να ανέβει στην εξουσία».

Όπως αναφέρει στη δήλωσή της, η κ. Γεννηματά, «δεν βρισκόμαστε στη Χώρα των Λωτοφάγων», ο Αλέξης Τσίπρας «ματαιοπονεί» και «θα ηττηθεί στις εκλογές με εκκωφαντικό τρόπο, ενώ θεωρεί ότι πρόκειται «για μια ακόμα επίδειξη πολιτικού κυνισμού για τον ίδιο και το ετερόκλητο μόρφωμα νομής της εξουσίας του».

Σε ανάρτησή του στο twitter σχολάζοντας τη στάση της κας Γεννηματά  ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρει ότι

«Η σπουδή της Γεννηματά να πει όχι στην πρόταση διαλόγου του Τσίπρα, είναι λάθος και σε πλήρη αντίθεση με την στάση των Ευρωπαίων σοσιαλιστών»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος