ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας να πάρει θέση για την παρακρατική λειτουργία επί των ημερών της διακυβέρνησής του

«Ο κ. Πολάκης αποκάλυψε σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι επί διακυβέρνησης του κ. Τσίπρα, συμμετείχε σε συσκέψεις μαζί με τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή και εισαγγελείς για το πώς θα “δέσουν” τη σύζυγο του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Και επισημαίνει: «Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και alter ego του κ. Τσίπρα αποκαλύπτει μια παρακρατική λειτουργία σαν να πρόκειται για κάτι απολύτως φυσιολογικό. Δείχνει για άλλη μια φορά πώς αντιλαμβανόταν και πώς αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ τη λειτουργία της δημοκρατίας, καθώς και τι ακριβώς εννοεί ο κ. Τσίπρας με τον “έλεγχο των αρμών της εξουσίας”. Πώς είναι δυνατόν εισαγγελείς να συσκέπτονται για υποθέσεις που απασχολούν τη δικαιοσύνη με υπουργούς;

Μόνο επί ΣΥΡΙΖΑ συνέβησαν αυτά στη χώρα, όπως η περίφημη επίσκεψη του κ. Δ. Τζανακόπουλου στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου (Φεβρουάριος 2018), και χθες το alter ego του κ. Τσίπρα, ο κ. Πολάκης μας είπε ωμά ότι θέλουν να ξανακάνουν τα ίδια. Όσα λέει ο κ. Πολάκης αποκαλύπτουν την ολοκληρωτική νοοτροπία του ΣΥΡΙΖΑ και τη διαρκή προσπάθεια να χρησιμοποιεί τη δικαιοσύνη για τους πολιτικούς του στόχους. Ο κ. Κοντονής καλείται να απαντήσει για όσα αποκαλύπτει ο κ. Πολάκης. Ο κ. Τσίπρας καλείται επίσης να πάρει θέση για την παρακρατική λειτουργία επί των ημερών της διακυβέρνησής του», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος