ΝΔ: Ντροπή για τη Δημοκρατία η δήλωση Γεροβασίλη

Έντονη ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας για τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου αναφορικά με τον τρόπο κάλυψης της Ευρωμεσογειακής Συνόδου από τα ιδιωτικά κανάλια. Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι “η αποψινή δήλωση της κας Γεροβασίλη αποτελεί όνειδος για τη θέση κυβερνητικού εκπροσώπου και ντροπή για τη Δημοκρατία”.

“Η εκπρόσωπος του κ. Τσίπρα με μια πρωτοφανή ανακοίνωση που έρχεται από τις πιο σκοτεινές εποχές της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας, εγκαλεί τα ιδιωτικά κανάλια γιατί δεν έκοψαν το πρόγραμμά τους για να μεταδώσουν απευθείας το γεγονός που εκείνη έκρινε ότι όφειλαν να μεταδώσουν!
Το επόμενο στάδιο είναι να ζητήσει οι συσκέψεις για τα δελτία ειδήσεων να γίνονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου, ώστε ο ελληνικός λαός να έχει “την ενημέρωση που πρέπει”!”, σημειώνει η ΝΔ και προσθέτει: “Η αποψινή οργουελιανή δήλωση της κυρίας Γεροβασίλη, προφανώς κατ’ εντολήν Τσίπρα, αποκαλύπτει με ξεκάθαρο τρόπο πια, τι είχαν και έχουν στο μυαλό τους με τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες! Καλούμε και τα υπόλοιπα κόμματα και τις δημοσιογραφικές ενώσεις να καταδικάσουν τις ολοκληρωτικές πρακτικές της κυβέρνησης.
Για να μπει τέλος στον κατήφορο, στον οποίο έχει σπρώξει τη χώρα και τη Δημοκρατία η κυβέρνηση Τσίπρα”.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Σχετική είδηση: Ενοχλημένη η Ο. Γεροβασίλη από την κάλυψη της Ευρωμεσογειακής Συνόδου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος