ΝΔ: Η κυβέρνηση ομολογεί την καλπάζουσα αυταρχικότητά της

«Μπροστά στα όσα τεκμηριωμένα επισημαίνει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, για την υποβάθμιση του Κοινοβουλίου από την Κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκε να πει ούτε λέξη», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, προσθέτοντας ότι με την σιωπή της η χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης ομολογεί την καλπάζουσα αυταρχικότητά της.

Με αφορμή την τοποθέτηση της Κυβερνητικής εκπροσώπου κ. Όλγας Γεροβασίλη για την συγκέντρωση της πρωτοβουλίας «παραιτηθείτε», ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για αντιδημοκρατικές απόψεις.

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε μεταξύ άλλων, πως η δήλωση, για εχθρική ενέργεια προς τη χώρα, είναι πρωτάκουστη. «Οι αντιδημοκρατικές απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να προβληματίσουν νομίζω κάθε εχέφρων Έλληνα, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης και πολιτικής άποψης. Αυτοί είναι κανονικοί φασίστες. Δηλαδή, δεν έχω ξανακούσει κυβέρνηση να λέει ότι, μία διαδήλωση είναι εχθρική ενέργεια προς την χώρα. Επειδή κάποιοι άνθρωποι ζητούν να παραιτηθεί ο κ. Τσίπρας, είναι εχθροί της πατρίδος; Αυτά τα έλεγε ο Στάλιν, ο Τσαουσέσκου, τέτοιου είδους καθεστώτα. Φαίνεται τα νιάτα τους, τους κατατρέχουν ακόμη», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος