ΝΔ για θέμα Πετσίτη – Αντίδραση Π. Σκουρλέτη

Επανέρχεται η ΝΔ στο θέμα Πετσίτη, επικαλούμενη δηλώσεις του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ για διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης, ο οποίος αντέδρασε έντονα.

Η αξιωματική αντιπολίτευση διερωτάται “σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έπαιρνε ο Πετσίτης από υπόδικους επιχειρηματίες και τα παράνομα χρήματα που του έστελνε από την Κύπρο ο Αρτεμίου».

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» αναφέρει ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος στη ΝΔ, σχετικά με την κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Π. Σκουρλέτης σημειώνει: «Σε σχέση με τις αυθαίρετες ερμηνείες της ΝΔ έχω να τους θυμίσω τη λαϊκή παροιμία “φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”» και παραπέμπει στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Εφ. Των Συντακτών».

«Απαντήσεις ζητά για το θέμα Πετσίτη ο κ. Σκουρλέτης. Γιατί δεν ρωτά πρώτα την παρέα του Μεγάρου Μαξίμου; Εκεί σίγουρα κάποιοι ξέρουν πολλά», σχολιάζει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

Πηγές: Πρώτο Πρόγραμμα, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος