ΝΔ για επίθεση σε ΣΚΑΪ: Όσοι διαπράττουν τέτοιες πράξεις είναι εχθροί της Δημοκρατίας

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης, αναφερόμενος στην επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ τόνισε ότι: «Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είναι άλλη μια προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης της ελευθερίας του λόγου και είναι απολύτως καταδικαστέα». «Όσοι διαπράττουν τέτοιες πράξεις είναι εχθροί της Δημοκρατίας» υπογράμμισε.

«Η επίθεση σε ένα μέσο ενημέρωσης είναι επίθεση κατά της ελευθερίας του λόγου, βασικού συστατικού στοιχείου της Δημοκρατίας. Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, την οποία καταδικάζουμε, είναι επίθεση στις παραπάνω αρχές», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη και πρόσθεσε: «Το μόνο που καταφέρουν οι εχθροί του πλουραλισμού και της Δημοκρατίας, είναι να θέτουν όλους τους δημοκρατικούς πολίτες απέναντί τους».

«Η βία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία. Κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης που αποσκοπεί στη φίμωση της ελευθερίας του λόγου είναι καταδικαστέα. Όλες οι πολιτικές δυνάμεις οφείλουν στην πράξη -όχι στα λόγια- να καταδικάζουν & να απομονώνουν τέτοιες ενέργειες» αναφέρει σε ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στην ελευθερία λόγου, την απόπειρα φίμωσης των ΜΜΕ, τη βία και την τρομοκρατία σε κάθε της μορφή. Τέτοιες πρακτικές δεν έχουν καμία θέση στη δημοκρατία» τονίζει από την πλευρά της η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Σχετικά Άρθρα: Επίθεση με μολότοφ τα ξημερώματα στο κτίριο του ΣΚΑΪ

Καταδικάζουν τα πολιτικά κόμματα την επίθεση στον ΣΚΑΪ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος