Ν. Ρωμανός: Οι μπελάδες του Στ. Κασσελάκη είναι μεγάλοι

Η νέα μεταμεσονύκτια ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και η εκ νέου επίθεση σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ για αποκαλύψεις σχετικά με εταιρείες τις οποίες φαίνεται να έκρυψε ο κ. Κασσελάκης απο το excel που βάφτισε πόθεν έσχες, μαρτυρούν ότι οι μπελάδες του είναι μεγάλοι“, αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

Ο κ. Κασσελάκης έχει δικαίωμα να διαχειριστεί τον πανικό του όπως θέλει. Δεν έχει δικαίωμα όμως να επιτίθεται σε δημοσιογράφους, αντί να δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα που ο ίδιος δημιούργησε με τον τρόπο και τον χρόνο που επέλεξε να ανοίξει το θέμα του πόθεν έσχες του.

Σε κάθε περίπτωση, σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι στραβός ο γυαλός! Καλά ξεμπερδέματα“, καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος