Την Χάλκη επισκέφθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης και όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προτεραιότητα της κυβερνητικής πολιτικής για την ανάπτυξη και την πράσινη μετάβαση «αποτελεί η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, της πολιτιστικής και της αρχιτεκτονικής μας κληρονομιάς».
Συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρει στην ανάρτησή του:
«Η ακριτική Χάλκη είναι το πρώτο GR-ECO νησί μας.
Συμμετείχα στην πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που διοργάνωσαν το ΕΜΠ και η επιστημονικά υπεύθυνη Ομότιμη Καθηγήτρια κ. Μοροπούλου, ο Δήμος Χάλκης μέσω του Δήμαρχου κ. Άγγελο Φραγκάκη και το ΤΕΕ Δωδεκανήσου με τον Πρόεδρό του κ. Αντώνη Γιαννικουρή με θέμα τα επόμενα βήματα για τη βιώσιμη ανάπτυξη της.
Προτεραιότητα της πολιτικής μας για την ανάπτυξη και την πράσινη μετάβαση αποτελεί η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, της πολιτιστικής και της αρχιτεκτονικής μας κληρονομιάς».
Συμμετείχα σε συζήτηση στην Χάλκη με την καθ. κα Μοροπούλου @ntua,τον Δήμ/χο κ Φραγκάκη και τον κ.Γιαννικουρή #ΤΕΕ για την βιώσιμη ανάπτυξη της. Προτεραιότητά μας η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, της πολιτιστικής και της αρχιτεκτονικής της κληρονομιάς. @MinDevGR pic.twitter.com/VtwpqKfNAc
— Νίκος Παπαθανάσης (@npapathanasis) August 28, 2022
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος