Ν. Παναγιωτόπουλος για επέτειο Ιμίων: Καραθανάσης, Βλαχάκος, Γιαλοψός αθάνατοι και αντάξιοι της ενδόξου ιστορίας του Πολεμικού Ναυτικού

Είκοσι έξι χρόνια πέρασαν από το μοιραίο βράδυ της 31ης Ιανουαρίου του 1996, όταν έχασαν τη ζωή τους οι τρεις αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, μέλη πληρώματος ελικοπτέρου, που έπεσε στα Ίμια. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα επισημαίνει ότι οι Καραθανάσης, Βλαχάκος και Γιαλοψός πέρασαν στο πάνθεον των ηρώων του έθνους και θα τους τιμούμε πάντα.

Συγκεριμένα αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Παναγιωτόπουλος:

«Πέρασαν 26 χρόνια από εκείνη τη νύχτα στα Ίμια» αναφέρει ο Ν. Παναγιώτοπουλος. Και συνεχίζει: «Η μνήμη παραμένει ζωντανή. Οι Καραθανάσης, Βλαχάκος και Γιαλοψός πέρασαν στο πάνθεον των ηρώων του έθνους και θα τους τιμούμε πάντα. Αθάνατοι και αντάξιοι της ενδόξου ιστορίας του Πολεμικού Ναυτικού».

«Θα θυμόμαστε για πάντα τους τρεις ήρωες των Ιμίων και θα τους τιμάμε», επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Twitter και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.


«Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος, Έκτορας Γιαλοψός. Έπεσαν στην υπηρεσία για την Πατρίδα 31 Ιανουαρίου 1996 στα Ίμια. Θα τους θυμόμαστε για πάντα, θα τους τιμάμε πάντα! Αθάνατοι!».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος