Ν. Ηλιόπουλος για Νίκο Ανδρουλάκη: «Το να μη παίρνεις θέση και να πουλάς τρέλα, δεν αποτελεί πάντα ασφαλή διέξοδο»

Ένα σκωπτικό σχόλιο χρησιμοποίησε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, στην ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis.

«Ζητάμε ταπεινά συγνώμη από το κύριο Ανδρουλάκη, που στη προσπάθειά μας να ανακόψουμε τη νέα πορεία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, παραποιήσαμε δημόσια έγγραφα και εξαφανίσαμε το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου από τα επίσημα έγγραφα του FBI που αναφέρονται στις μίζες της Novartis» λέει ο ίδιος.

«Κάποια στιγμή όμως πρέπει να κατανοήσει ότι σε τόσο σοβαρά ζητήματα, το να μη παίρνεις θέση και να πουλάς τρέλα, δεν αποτελεί πάντα ασφαλή διέξοδο», καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος