Ν. Δένδιας: Ανάσταση και Πάσχα στο Καστελλόριζο

Σύνοψη
  • Σήμερα Κυριακή του Πάσχα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πραγματοποιεί επίσκεψη στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» στο λιμάνι της Μεγίστης.

Στην Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Καστελλόριζο, παρέστη το Μεγάλο Σάββατο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Όπως δήλωσε ο κ. Δένδιας: «Θα ήθελα και πάλι να ευχηθώ σε όλες και όλους το Χριστός Ανέστη και να διατυπώσω εκ μέρους της κυβέρνησης της χώρας, αλλά νομίζω και του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας, την περηφάνια μας για το έργο που επιτελείται εδώ και τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας για όσους υπερασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας μας».

Σήμερα Κυριακή του Πάσχα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πραγματοποιεί επίσκεψη στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» στο λιμάνι της Μεγίστης ενώ στη συνέχεια θα συμμετέχει με τους αξιωματικούς και τους οπλίτες σε πασχαλινό γεύμα στο στρατόπεδο της Διοίκησης ‘Αμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Μεγίστης.

Σχετική είδηση: Επιτηρητικά φυλάκια Στρογγύλης και Ρω επισκέφτηκε ο Νίκος Δένδιας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος