Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει για τις λύσεις στα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα και όχι για τα ψευτοδιλήμματα που θέτει η ΝΔ

Στην αγορά της Καλλιθέας βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος τονισε ότι «το ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει για τις λύσεις στα μεγάλα ζητήματα της κοινωνίας και όχι για τα ψευτοδιλήμματα, που βοηθούν τη Νέα Δημοκρατία».

Σε δηλώσεις του ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε:

«Μια τέτοια τραγική ημέρα που δύο συμπολίτες μας έχασαν άδικα τη ζωή τους, υπογραμμίζοντας τις μεγάλες αδυναμίες του Εθνικού Συστήματος Υγείας, την ανάγκη προσωπικού στο ΕΚΑΒ, να στηρίξουμε την υγεία με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να συνεχίζει τους εκβιασμούς και να λέει ότι θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές μέσα στον Αύγουστο, γιατί επενδύει ξανά στον φόβο.

Πρέπει με ελπίδα και προγραμματικό λόγο να απαντήσουμε στα τεράστια ζητήματα που αφορούν το κοινωνικό κράτος. Αυτό πρέπει να γίνει τις επόμενες δυόμισι εβδομάδες, απ’ όλα τα κόμματα, και από τη Νέα Δημοκρατία. Και ας αφήσουμε τα ψεύτικα διλήμματα. Τα είδαμε και την πρώτη Κυριακή, δεν οδήγησαν πουθενά.

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει για τις λύσεις στα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα και όχι για τα ψευτοδιλήμματα που θέτει η ΝΔ

Ας δεσμευτούμε για το τι θέλουμε να κάνουμε για την πατρίδα, για ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, για μια ανθεκτική ανταγωνιστική παραγωγική βάση με καλές θέσεις εργασίας για τα ελληνόπουλα και, πάνω απ’ όλα, για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος για δημόσια υγεία και δημόσια παιδεία.

Αυτές είναι οι προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ για να απαντήσουμε στα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας. Είναι αδιανόητο να περιμένεις 25 εκατομμύρια τουρίστες-ταξιδιώτες και τα νησιά μας να μην έχουν κάλυψη τουλάχιστον δύο και τρεις φορές την ημέρα από το ΕΚΑΒ. Και να ζούμε αυτά τα τραγικά περιστατικά που υπογραμμίζουν τις τεράστιες ανάγκες.

Γι’ αυτό λοιπόν το ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει προγραμματικά. Θα μιλήσει για λύσεις στα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την κοινωνία και όχι με ψευτοδιλήμματα, που βοηθούν τη Νέα Δημοκρατία, όπως την βοήθησε να πάρει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό με τη στρατηγική του και ο χρυσός χορηγός της, ο κ. Τσίπρας.

Είμαστε εδώ για να είμαστε η αξιόπιστη εναλλακτική προγραμματική αντιπολίτευση, ισχυρή προοδευτική δύναμη. Γι’ αυτό ζητώ από τον ελληνικό λαό να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που κάνουμε διότι οι προτάσεις μας λύνουν προβλήματα και δεν διαιωνίζουν τα τεράστια ζητήματα που έχει η χώρα μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος