Ν. Ανδρουλάκης: Τα ξέρατε όλα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ τώρα ο ελληνικός λαός θα πληρώσει το μνημόνιο της ΝΔ για τις επιδοτήσεις

Ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής, μετά την τοποθέτηση του πρωθυπουργού, όπου συζητείται το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών «Διασφάλιση δημοσιονομικής ισορροπίας: Μεταρρύθμιση πλαισίου δημοσιονομικής διαχείρισης», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ανέφερε ότι «ο πρωθυπουργός ήταν νευρικός σήμερα. Μάλλον πίνει τον φραπέ του σκέτο. Ο φραπές δεν βλάπτει μόνον τον ΟΠΕΚΕΠΕ αλλά και τα νεύρα του πρωθυπουργού».

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέμεινε στο θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ λέγοντας μεταξύ άλλων (διαβάστε το πλήρες κείμενο της ομιλίας του) ότι «σας έκανα επερώτηση και είπατε πως το 1 δισ. είναι κάποιες σκιές» και τόνισε ότι «είστε βουτηγμένοι στην αλαζονεία και την διαφθορά» και χαρακτήρισε τον ΟΠΕΚΕΠΕ ως «γαλάζια συμμορία», σχολιάζοντας πως ο πρωθυπουργός δεν είπε τίποτα στην ομιλία του για την υπόθεση, ενώ προανήγγειλε την κατάθεση προανακριτικής επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Επιπλέον απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας: «Τα ξέρατε όλα πολύ καλά. Γιατί δεν κάνατε τίποτε και τώρα ο ελληνικός λαός θα πληρώσει το μνημόνιο της Ν.Δ για τις επιδοτήσεις».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Ανδρουλάκης είπε: «Ο κ. Πρωθυπουργός μας είπε ότι η χώρα προχωρά μπροστά στην καταπολέμηση της διαφθοράς. Κατασκήνωσε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία στην Ελλάδα, επιτίθεται συνεχώς στις ανεξάρτητες αρχές, αλλά πάει την Ελλάδα μπροστά και τον επιβραβεύουν για το κράτος δικαίου. Ποιον κοροϊδεύετε, κ. Μητσοτάκη; Δεν βλέπουν οι Έλληνες πολίτες τι συμβαίνει στη χώρα μας; Δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τη σύμβαση 717. Δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τους δύο υπουργούς σας και δεν λέτε κουβέντα σήμερα. Δεν έπρεπε να πείτε μία κουβέντα γι’ αυτά που συμβαίνουν και βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας»;

Ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε και στις κατηγορίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για την στάση του ΠΑΣΟΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας για την μήνυση σε 14 βουλευτές της Ν.Δ σημειώνοντας πως η «οφείλαμε να ψηφίσουμε παρών γιατί κανένας αρχηγός δεν μπορεί να βάζει τους βουλευτές του να καταστρατηγήσουν το Σύνταγμα. Γιατί αυτό κάνατε στην προανακριτική».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος