Ν. Ανδρουλάκης: Η στέγαση έγινε το ακριβότερο δικαίωμα και πολυτέλεια στην πατρίδα μας – Οι προτάσεις μας έγιναν όφελος για την κοινωνία

Με ένα βίντεο στην πλατφόρμα TikTok, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης έκανε ξεχωριστή αναφορά στη στεγαστική κρίση και τη ραγδαία αύξηση στα ενοίκια. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι η επιμονή του ίδιου και του κόμματός του έφερε αλλαγές στους όρους χορήγησης Golden Visa, ενώ έθεσε και νέους στόχους για το στεγαστικό ζήτημα.

Ο κ. Ανδρουλάκης στο νέο του βίντεο στο TikTok, επισημαίνει πως χάρη στην επιμονή του ΠΑΣΟΚ και του ίδιου που έφερε το θέμα του κόστους της στέγασης στη Βουλή με επίκαιρη ερώτηση στον Πρωθυπουργό, η κυβέρνηση που ως τότε δεν αναγνώριζε τις δραματικές συνέπειες της Golden Visa στην αγορά ενοικίων, υιοθέτησε τους περιορισμούς και το όριο σε Αθηνα και Θεσσαλονίκη για να πάρει κάποιος σπίτι μέσω της Golden Visa πήγε στις 800.000, ένα πρώτο βήμα για να αποσυμπιεστούν οι τιμές προς όφελος των νέων, της μεσαίας ταξης και των  πιο αδύναμων. Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι πέτυχαν να αποσυνδεθει η Golden Visa απο το Airbnb και την βραχυχρόνια μίσθωση κάτι που είναι σημαντικό για την αποκλιμάκωση των ενοικίων. 
O νέος αντιπολιτευτικός στόχος για το ΠΑΣΟΚ είναι να προστατευτούν και τα νησιά κάτω των 3.000 κατοίκων από επενδύσεις που αφελληνίζουν την ελληνική οικονομία, υπογραμμίζει στο βίντεο.

@nikos.androulakis Η golden visa αλλάζει. Ένα ακόμα σημείο που οι προτάσεις μας έγιναν όφελος για την κοινωνία. #ΠΑΣΟΚ #Ελλαδα #ΣτεγαστικηΚριση #GoldenVisa ♬ original sound – Nikos Androulakis
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος