N. Ανδρουλάκης – Άμφισσα: Επιλογή του πρωθυπουργού να χαϊδεύει τα ισχυρά συμφέροντα εις βάρος της μεσαίας τάξης

Σύνοψη
  • «Οι 'Ελληνες πληρώνουν τις δεύτερες μεγαλύτερες ιδιωτικές δαπάνες για την Υγεία στην Ευρώπη και τις ακριβότερες στην ευρωζώνη», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά την προεκλογική περιοδεία του στην Άμφισσα

Στην Άμφισσα βρέθηκε, μετά το Φόρουμ των Δελφών, ο Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε, πως είναι επιλογή της ΝΔ να στηρίζει τα μεγάλα συμφέροντα, αντί για τη μεσαία τάξη και τους φτωχούς, ενώ ζήτησε την κατάργηση της Golden Visa. «Οι ‘Ελληνες πληρώνουν τις δεύτερες μεγαλύτερες ιδιωτικές δαπάνες για την Υγεία στην Ευρώπη και τις ακριβότερες στην ευρωζώνη», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επικρίνοντας τον πρωθυπουργό ότι «έχει ως επιλογή να χαϊδεύει τα ισχυρά συμφέροντα εις βάρος της μεσαίας τάξης, των πιο φτωχών Ελλήνων κι εν τέλει εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος».

«Αυτό που λείπειε σήμερα από τον τόπο είναι μια ισχυρή, αξιόπιστη αντιπολίτευση, για να αλλάξει τροπάρι η ΝΔ. Γιατί πήρε 41% και ας σκεφτεί ο καθένας σας ξεχωριστά, τι έχουμε ζήσει σε ένα χρόνο», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Πηγή: ΕΡΤnews

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος