ertnews.gr

Μπαργιώτας: Η έξοδος από το μνημόνιο είναι σταθμός για την ελληνική οικονομία (audio)

18/07 11:46
Μπαργιώτας: Η έξοδος  από το μνημόνιο είναι σταθμός για την ελληνική οικονομία (audio)

Νομίζω ότι έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο τουλάχιστον από άποψης ψυχολογίας και διαδικασιών, θεωρώ ότι η τελική γραμμή είναι ο Μάιος του 2019, δήλωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Κωνσταντίνος Μπαργιώτας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Ανδρέα Παπασταματίου.

Νομίζω ότι με τον τρόπο που ψηφίστηκε η τροπολογία για τις ημερομηνίες των δημοτικών εκλογών επιτρέπει την τέλεση όλων των εκλογών μαζί, δηλαδή την πρώτη Κυριακή βουλευτικές και δημοτικές, την δεύτερη Κυριακή ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών και ευρωεκλογές, για αυτό νομίζω ότι εκεί είναι και η τελική ημερομηνία των εθνικών εκλογών, επεσήμανε. Όμως και τριγμοί υπάρχουν στην κυβέρνηση στη σχέση των κομμάτων που την απαρτίζουν και μεγάλα προβλήματα υπάρχουν μπροστά μας, εκτίμησε.

Η διαδικασία της εξόδου από το μνημόνιο είναι χρήσιμη, απαραίτητη. Και καθυστερημένη είναι, γιατί θα είχε γίνει την άνοιξη του 2015, αν η παρούσα κυβέρνηση είχε κλείσει την αξιολόγηση εκείνη. Αλλά εν πάση περιπτώσει η έξοδος είναι σοβαρή, είναι ένας σταθμός στην ελληνική οικονομία και χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και σοβαρότητα.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version