Μπαλάφας: Ο κ. Καμμένος με τη διαφορετική του άποψη για το Μακεδονικό δεν συνιστά πρόβλημα (audio)

Ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ξενοφώντα Ζηκίδη και Έλενα Καραγιάννη: Ο κ. Καμμένος με την διαφορετική του άποψη για το Μακεδονικό δεν συνιστά πρόβλημα στη κυβερνητική πολιτική και στην κυβέρνηση, με την έννοια ότι δεν πρόκειται να πέσει εξ αυτού, εκτός και εάν κάποιος το προτείνει.

Ο κ. Μπαλάφας εξήγησε ότι, ο κ. Καμμένος είπε τη γνώμη του ως πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και διευκρίνισε πως όταν και έαν γίνει συζήτηση για πρόταση δυσπιστίας, τότε θα τεθεί το πρόβλημα επί πραγματικής βάσης και όχι σε επίπεδο εικασίας.

Ερωτηθείς για τη συμφωνία των Πρεσπών ο πρώην υπουργός επεσήμανε ότι αν περάσει από το Κοινοβούλιο της FYROM θα έρθει προς ψήφιση και στο δικό μας Κοινοβούλιο και τόνισε ότι ελπίζει να περάσει για να σταματήσει μια πληγή η οποία πέρα από τα άλλα δίνει τη δυνατότητα στον Ερντογάν να αλωνίζει στα βόρεια σύνορά μας.

Αναφορικά με τις αντιδράσεις που αντιμετώπιζει ο Ζάεφ στο εσωτερικό χώρας του για την έγκριση της συμφωνίας, δήλωσε ότι, όλα πηγάζουν από τον εθνικισμό, όπως συμβαίνει και στη χώρα μας, όπου οι εθνικόφρονες Μακεδονομάχοι εκ του ασφαλούς πατριδοκάπηλοι δεν ενοχλούταν όλα τα προηγούμενα χρόνια για την ονομασία της γειτονικής χώρας ως Δημοκρατία της Μακεδονίας, και έστησαν καριέρες καπηλευόμενοι τα εθνικά ζητήματα.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος