Μητσοτάκης: Το Σαν Φρανσίσκο ο πρώτος σταθμός του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ – Συναντήσεις με επικεφαλής τεχνολογικών κολοσσών, πριν την ομιλία στον ΟΗΕ

Το Σαν Φρανσίσκο είναι ο πρώτος σταθμός της πενθήμερης επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις Ηνωμένες Πολιτείες για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
Σήμερα Δευτέρα (21/9) θα έχει σειρά επαφών με επικεφαλής τεχνολογικών κολοσσών και Έλληνες της διασποράς.
Οι συναντήσεις, οι οποίες θα γίνουν με εταιρείες τεχνολογίας, όπως επίσης και Έλληνες που δραστηριοποιούνται στη Silicon Valley.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφθεί τα γραφεία της Nvidia και της Tesla, όπου θα έχει συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών.

Στο επίκεντρο των επαφών βρίσκονται οι προοπτικές συνεργασίας στον τομέα της τεχνολογίας, αλλά και οι ραγδαίες εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη.

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ θα κορυφωθεί την Πέμπτη με τη συμμετοχή του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, όπου θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία του, παρουσιάζοντας τις ελληνικές θέσεις για τις διεθνείς εξελίξεις και τις παγκόσμιες προκλήσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος