Μητσοτάκης στο Twitter για συνάντηση με Μπλίνκεν: Η διμερής μας σχέση είναι στο καλύτερο επίπεδο

Στις εξαιρετικές σχέσεις της Ελλάδας με τις Ηνωμένες Πολιτείες αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός σε μήνυμά του στο Twitter μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών στο σπίτι του στο Ακρωτήρι Χανίων.

Είχα τη χαρά να υποδεχθώ στα Χανιά τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ σε μια στιγμή που πιστεύω ότι η διμερής μας σχέση είναι στο καλύτερο επίπεδο. Και δεν μπορώ να σκεφτώ ένα μέρος που να συμβολίζει καλύτερα το βάθος της στρατηγικής εταιρικής μας σχέσης, από την Κρήτη” τόνισε ο κ. Μητσοτάκης στην ανάρτησή του, την οποία συνοδεύει με ένα βίντεο από τη συνάντηση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, κάναμε μια συνολική επισκόπηση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων. Επιβεβαιώσαμε ότι στο πλαίσιο του εξαιρετικού επιπέδου τους θα υπάρξουν περαιτέρω θετικά βήματα στον τομέα της αμυντικής συνεργασίας” πρόσθεσε.

Είχαμε επίσης την ευκαιρία να συζητήσουμε για διεθνή και περιφερειακά ζητήματα με επίκεντρο τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, αλλά και τις εξελίξεις στην Ουκρανία και την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο” κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος