Μητσοτάκης: Καλοδεχούμενη η πρόταση του Τσίπρα – Επιδιώκω σύγκριση και όχι σύγκρουση

Από το Ηράκλειο Κρήτης όπου περιοδεύει ο πρωθυπουργός σχολίασε την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά της κυβέρνησης και την χαρακτήρισε ως «μια καλή ευκαιρία όχι μόνο για να επαναβεβαιώσουμε τη συνοχή της ομάδας μου αλλά να γίνει η σύγκριση. Επιδιώκω σύγκριση και όχι σύγκρουση»

Όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, «η κυβέρνησή μας δεν θα κουραστεί να αντιμετωπίζει προβλήματα στην πράξη, να σχεδιάζει το μέλλον με αισιοδοξία αλλά και με τεχνοκρατική επάρκεια». Επιπλέον σημείωσε πως  «καθώς πλησιάζουμε στις εκλογές την Ανοιξη νομίζω ότι οι επιλογές των πολιτών είναι συγκεκριμένες. Να μιλήσουμε για το μέλλον ή να βουλιάξουμε τη χώρα στο διχασμό και την πόλωση»

Την πρόταση δυσπιστίας του Αλέξη Τσίπρα την χαρακτήρισε «καλοδεχούμενη» και συμπλήρωσε «τον προκαλούσα πολλούς μήνες να το κάνει, αποφάσισε να το κάνει τώρα. Είναι μια καλή ευκαιρια όχι μόνο για να επαναβεβαιώσουμε τη συνοχή της ομάδας μου αλλά και για να γίνει σύγκριση». «Επιδιώκω σύγκριση και όχι συγκρουση» δήλωσε.

Όπως ανέφερε «Θα είναι αρκετά καταλυτική αυτή η σύγκριση. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να το κάνουμε στη Βουλή και να μιλήσουμε και για το κράτος δικαίου γιατί και εκεί δεν πρέπει να ξεχνάμε όσα έγιναν την περασμένη τετραετία»

«Είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη κοινοβουλευτική μάχη. Εύχομαι οι πολίτες να ξεπεράσουν το τοξικό μέλλον και να αντιληφθούν ποιοί μπορούν να μιλήσουν για το μέλλον τους» ανέφερε

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προτάσεις για το μέλλον της χώρας»σημείωσε.

«Αύριο θα είμαστε στη Βουλή και την Παρασκευή για την ψήφο εμπιστοσύνης και μέχρι να προκηρύξουμε εκλογές, θα συνεχίσουμε κανονικά τη δουλειά μας» υπογράμμισε

πρόταση δυσπιστίας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος