Μητσοτάκης: Ανοίγει κύκλο θεματικών συνεντεύξεων – Τη Δευτέρα 23/1 η πρεμιέρα

Array

Συνέντευξη Τύπου με θέμα «Οικονομία, Ανάπτυξη και Αγορά Εργασίας» θα παραχωρήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Δευτέρας (23/1). Πρόκειται για την πρώτη από μία σειρά θεματικών συνεντεύξεων, όπου ο πρωθυπουργός θα εστιάζει σε αρκετά και διαφορετικά θέματα που απασχολούν τους πολίτες.

Το πεδίο της οικονομίας και της κοινωνικής πολιτικής μετατρέπεται για την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε μία από τις βασικές αιχμές της «γαλάζιας» προεκλογικής εκστρατείας.

Το «δίπλα σε κάθε πολίτη, στην πράξη», μετατρέπεται σε ένα από τα κεντρικά συνθήματα στο δρόμο προς τις εκλογές

O πρωθυπουργός ανοίγει κύκλο θεματικών συνεντεύξεων Τύπου ως ένα ακόμα…όπλο στη φαρέτρα του πολιτικού μαραθωνίου των επόμενων μηνών.

Και η αυλαία αυτής της καινοτομίας σηκώνεται την ερχόμενη Δευτέρα, έχοντας ως μενού την οικονομική στρατηγική, την ανάπτυξη και την αγορά εργασίας. «Πρόκειται για συνεντεύξεις Τύπου που θα πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου ο πρωθυπουργός να παρουσιάζει συγκεκριμένους τομείς του κυβερνητικού έργου. Τι έχει πράξει μέχρι σήμερα η κυβέρνηση και τι θα πράξει την επόμενη τετραετία, εφόσον οι πολίτες μάς εμπιστευθούν και πάλι», σημειώνουν στελέχη.

Νταβός – Κυρ. Μητσοτάκης: Η εικόνα της χώρας έχει αλλάξει καταλυτικά, η Ελλάδα έχει γυρίσει σελίδα

Σήμερα έχουμε τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι έχουμε πράγματι γυρίσει σελίδα, ότι η Ελλάδα δεν είναι πλέον ο «ασθενής» της Ευρώπης και ότι στην πραγματικότητα είμαστε στην πρώτη γραμμή της Ευρώπη σε πολλά μέτωπα όσον αφορά την εφαρμογή καινοτόμων δημόσιων πολιτικών, δήλωσε ο έλληνας πρωθυπουργός κατά τη δεύτερη ημέρα της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Γκάτσιος ΕΡΤ 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος