ΜέΡΑ25: Οι εξαγγελίες Πλεύρη επιβεβαιώνουν ότι η κυβέρνηση δεν υπακούει σε καμία υγειονομική λογική

Για θυσία στους θεούς του Τουρισμού κάνει λόγο το ΜέΡΑ25 σε ανακοίνωση του, σχετικά με τις εξαγγελίες του υπουργού Υγείας Θ. Πλεύρη, για τη διαχείριση της πανδημίας και τη χαλάρωση των μέτρων προστασίας κατά του Covid-19. Σχολιάζει δε ότι επιβεβαιώνεται πως κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν υπακούει σε καμία υγειονομική λογική αψηφώντας την τρέχουσα πραγματικότητα. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Πενήντα θάνατοι τη μέρα, μεγαλύτερος αριθμός κρουσμάτων από την περσινή χρονιά.

Αυτή είναι η τρέχουσα πραγματικότητα του covid-19, επικοινωνιακά κρυμμένη κάτω από ένα ειδησεογραφικό χαλί που όσο τρομολαγνικά τη διακινούσε, τόσο εκκωφαντικά την αποσιωπά.

Ποιο είναι λοιπόν το στοιχείο που ώθησε τον Υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη να ανακοινώσει την «επιστροφή στην κανονικότητα» και την άρση των μέτρων; Φοβούμαστε ότι δεν είναι τίποτα άλλο από μια ακόμα θυσία στους Θεούς του Τουρισμού, μήπως ελεήσουν με ψίχουλα μια οικονομία που έχει φτάσει στο κόκκινο εξ αιτίας της βασικής κυβερνητικής απόφασης να μην αφήσει κανένα μεγάλο συμφέρον παραπονεμένο.

Για ακόμα μια φορά λοιπόν, εφαρμόζουν την ίδια συνταγή που τόσες ζωές συμπολιτών μας στοίχισε ήδη: άνοιγμα χωρίς λογική, που μαθηματικά θα το ακολουθήσει μάντρωμα χωρίς λογική όταν η τουριστική περίοδος θα έχει επίσημα λήξει.

Επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά ότι η διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν υπακούει σε καμία υγειονομική λογική. Είναι ένα Τέρας του Φρανκενστάιν φτιαγμένο από κομμάτια τυχοδιωκτισμού, οπορτουνισμού, και εξυπηρέτησης συμφερόντων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος