ΜέΡΑ25 – Μ. Κριθαρίδης: Αδιανόητη η ανοχή του δικαστηρίου στους νεοναζί στην δίκη του εφετείου της Χρυσής Αυγής

Array

«Για δεύτερη μέρα στις συνεδριάσεις της δίκης σε δεύτερο βαθμό για τους μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής και η στάση του δικαστηρίου είναι αποκρουστική και αδιανόητη», αναφέρει σε ανακοινωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη, σχετικά:

«Από την μία η έδρα ζήτησε την παρέμβαση της αστυνομίας, όταν το ακροατήριο χειροκροτούσε την Μάγδα Φύσσα την ώρα που κατέθετε για τον δολοφονημένο από τους νεοναζί της εγκληματικής οργάνωσης Παύλο -σε αντίθεση με την ανοχή στο σόου των νεοναζί του Κασιδιάρη στην προηγούμενη δικάσιμο- και από την άλλη άφησε ανενόχλητο τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να χαιρετάει ναζιστικά στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Η στάση αυτή του δικαστηρίου, όπως ακριβώς και των οργάνων της τάξης, μαζί με την ακροδεξιά πολιτική της Κυβέρνησης και το ξέπλυμα των συστημικών μέσων, είναι ιδιαίτερα ανησυχητική για μια χώρα που θρήνησε θύματα από τα δολοφονικά τάγματα εφόδου και σε μια στιγμή που η ακροδεξιά προσπαθεί να ξανασηκώσει κεφάλι στην χώρα μας, ενώ στην Ευρώπη συνεχίζει ήδη δυστυχώς ακάθεκτη.

Δεν πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός από τους αντιφασίστες και τις αντιφασίστριες, την κοινωνία και το κίνημα, με όλα όσα συμβαίνουν. Να μην επιτρέψουμε να γίνει ανεκτή, μέσα κι έξω από την δίκη, η δράση των νεοναζί και των υποστηρικτών τους».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος