ΜέΡΑ25: Κριτική σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Επίθεση στην κυβέρνηση αλλά και στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Έρικ Μιλτιάδης Έντμαν για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, με αφορμή τη σχετική τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Άκη Σκέρτσου.

Όπως υποστηρίζει, «δεν μας κάνει καμία εντύπωση ότι ο εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης απολύτως υποταγμένης στα συμφέροντα της γερμανικής -όπως και της ελληνικής- ολιγαρχίας, είναι πρόθυμος να υπονομεύσει τους αγώνες δεκαετιών αυτού του λαού προκειμένου να δώσει διαπιστευτήρια στους δανειστές τους οποίους υπηρετεί. Εξάλλου, υπάρχει λόγος που οι γερμανοτσολιάδες της κατοχής βρήκαν φιλόξενη πολιτική έκφραση στην παράταξη του».

Από την άλλη, προσθέτει, «έχουμε την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ, που αυτοπαρουσιάζεται ως υπερασπιστής του αγώνα για τις Γερμανικές αποζημιώσεις, τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας έφτασε μέχρι το Βερολίνο προεκλογικά για να ζητήσει το χρίσμα του καγκελάριου Σολτς για τη πρωθυπουργία της χώρας. Το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων το συζήτησε με τον κ. Σολτς, ή ανάλωσε όλο του το χρόνο στο να τον διαβεβαιώνει ότι δε θα αγγίξει τα κόκκινα δάνεια, το χρηματιστήριο ενεργείας, το Υπερταμείο και τις υπόλοιπες καταστροφικές πολιτικές που υποστήριξε η Γερμανία μέσω της Τρόικας;».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος