ΜέΡΑ25: Η κυβέρνηση εξάγει επικοινωνία αντί να στηρίξει τους ομογενείς της Μαριούπολης

Κριτική στην κυβέρνηση, για τις επιλογές της σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία, άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «Με ανάρτηση του στο τουίτερ, ο κ. Μητσοτάκης μάς δήλωσε την πρόθεση της Κυβέρνησης του, να αναλάβει η χώρα μας την ανοικοδόμηση του μαιευτηρίου στη Μαριούπολη, εξάγοντας αυτή τη φορά επικοινωνία -όχι όπλα-, με την οποία έχει περιβάλει ήδη το εσωτερικό της χώρας.

Αντί να αναλάβει καιρό τώρα πρωτοβουλίες για την στήριξη και διαφυγή των 100.000 ομογενών μας στην περιοχή, αντί να αναλάβει ειρηνευτικές πρωτοβουλίες ώστε να υπάρξει μία συμφωνία για μια ανεξάρτητη και ουδέτερη Ουκρανία, με κατάπαυση του πυρός και απόσυρση των ρωσικών στρατευμάτων, ο Πρωθυπουργός αναλώνεται στο μοναδικό πράγμα που ξέρει να κάνει καλά η Μητσοτάκης Α.Ε., την επικοινωνία.

Τι κι αν οι ομογενείς μας δεν ξέρουν πως να διαφύγουν των ρωσικών βομβών και των επιθέσεων των ταγμάτων του Αζόφ, ο κ. Μητσοτάκης εμπλέκει από τη μία τη χώρα μας στον πόλεμο και από την άλλη προβαίνει σε κινήσεις αντίστοιχες των Ευρωπαίων και των νατοϊκών συμμάχων του, που πρώτα ώθησαν τον κ. Ζελένσκι στα άκρα και μετά απλώς φώτισαν μερικά κτίρια με την ουκρανική σημαία.

Μέρες τώρα τον καλούμε να μας ενημερώσει για την τακτική και τις προτάσεις της Κυβέρνησης στα διεθνή και ευρωπαϊκά φόρα, όσον αφορά τον πόλεμο στην Ουκρανία. Μόλις το έκανε».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος