ΜέΡΑ25 για Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής: Άμεσα η συζήτηση για το ζήτημα των παρακολουθήσεων

Στη συνεδρίαση στις 13:00 σήμερα της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, για να αποφασίσει πότε θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια η συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στο διάστημα από την Τετάρτη έως την Παρασκευή, αναφέρεται με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΜέΡΑ25. Σε αυτή επισημαίνεται η σοβαρότητα του ζητήματος που όπως επισημάινεται “άπτεται της ίδιας της δημοκρατίας μας”.

Συνεδριάζει σήμερα η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για το ζήτημα των παρακολουθήσεων και την σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής για προ ημερησίας συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

Το ΜέΡΑ25 απαιτεί να υπάρξει άμεσα, όσο δυνατόν νωρίτερα η συζήτηση στη Βουλή για το ζήτημα των παρακολουθήσεων καθώς πρόκειται για ένα εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα που άπτεται της ίδιας της δημοκρατίας μας.

Παράλληλα, επισημαίνουμε πως είμαστε κάθετα αντίθετοι στην παρακολούθηση από την ΕΥΠ πολιτικών και δημοσιογράφων και καλούμε την Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη να δημοσιοποιήσει άμεσα και θεσμικά ποιους ακόμα παρακολουθεί από πολιτικά πρόσωπα και δημοσιογράφους, και να σταματήσει άμεσα κάθε τέτοια αδιανόητη παρακολούθηση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος