ΜέΡΑ25: Eπικίνδυνη απόφαση η αποστολή τεθωρακισμένων στην Ουκρανία

Στις εξελίξεις στον πόλεμο στην Ουκρανία, αναφέρθηκε με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μετά από μία ακόμα συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με ξένο ηγέτη, όπου υποτίθεται πως έθετε το ζήτημα των “χαρτών του Αιγαίου”, μάθαμε από τον ξένο ηγέτη -γιατί προφανώς ο κ. Μητσοτάκης ντρέπεται γι’ αυτές τις αποφάσεις του- ότι η χώρα μας ετοιμάζεται να εμπλακεί έτι περαιτέρω στον πόλεμο στην Ουκρανία με την αποστολή τεθωρακισμένων.

Ο Πρωθυπουργός για 3η φορά, χωρίς να ενημερώνει πρότερα κανέναν, προβαίνει σε μία εξαιρετικά επικίνδυνη απόφαση που λαμβάνεται με όρους “μυστικής διπλωματίας” μέσα σε ένα εκρηκτικό πλαίσιο, τόσο με την κατ’ επανάληψη στοχοποίηση της χώρας μας από την εκπρόσωπο του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, όσο και με όσα συμβαίνουν ως αντίποινα για το διαρκές “ναι σε όλα” μας, με τα ελληνικά τάνκερ στον περσικό κόλπο.

Η Μητσοτάκης Α.Ε. αποδεικνύεται καθημερινά ο απόλυτος παραγγελιοδόχος των κελευσμάτων των πολεμοκάπηλων ιμπεριαλιστών, αδιαφορώντας για τους τεράστιους κινδύνους που συνεπάγεται αυτή η τακτική για τη χώρα μας και το λαό της.

Μια τακτική των “yes men” στο ΝΑΤΟ, στις ΗΠΑ, στην ΕΕ και στην Γερμανία, που πιστά υπηρέτησαν και υπηρετούν όλα τα μνημονιακά κόμματα (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ) και η οποία έχει να κομίσει μόνο κόστη και κινδύνους για τον λαό μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος