ΜέΡΑ25: Δεν θα περάσουν οι διώξεις και ο αυταρχισμός

Για «σχέδιο Ορμπανοποίησης» της χώρας κατηγορεί την κυβέρνηση το ΜέΡΑ25, απαριθμώντας τα περιστατικά που το οδήγησαν στη διατύπωση του συμπεράσματος αυτού.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως: “Συνεχίζεται η αντικατάσταση των χειροκροτημάτων της Κυβέρνησης στους υγειονομικούς με διώξεις και αυταρχισμό. Μετά τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, σειρά είχε τώρα και η πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ που διώκεται με τις άθλιες, αντιδημοκρατικές και αντισυνταγματικές διατάξεις του νέου «τρομονόμου» της πολιτείας, του νόμου Χρυσοχοΐδη δηλαδή για τις δημόσιες συναθροίσεις.

Την ίδια στιγμή πολίτες στη Θεσσαλονίκη λαμβάνουν πρόστιμα ύψους 3.000 ευρώ για την συγκέντρωση του Πολυτεχνείου, η οποία ήταν υποδειγματική μέχρι να δημιουργήσει η ΕΛ.ΑΣ. δια του «στριμώγματος» των διαδηλωτών και μέσω της άγριας καταστολής και της χρήσης χημικών, συνωστισμό.

Τέλος, συνεχίζεται και η επιχείρηση φίμωσης του τύπου με την αναίτια χθεσινή προσαγωγή φωτορεπόρτερ ο οποίος καλύπτει πορεία για τον Δ. Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας.

Φαίνεται λοιπόν πως το σχέδιο «Ορμανοποίησης» της χώρας από τον κ. Μητσοτάκη προχωράει με γοργούς ρυθμούς, οι διώξεις και η προσπάθεια τρομοκράτησης όμως όσων αντιδρούν στην Κυβερνητική-ολιγαρχική πολιτική δεν θα περάσει. Η κοινωνία που μαστίζεται από τις πολιτικές τους, μαζί με τους υγειονομικούς που δεν δέχονται πια τα χειροκροτήματα της συζύγου του Πρωθυπουργού, δεν πρόκειται να τους αφήσουν”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος