Με το βλέμμα στις ευρωεκλογές η αντιπολίτευση – Η ξεχωριστή επίσκεψη Κασσελάκη

Την κυρία Αθηνά, που δώρισε ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ, επισκέφθηκε στο Μεσολόγγι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης την ευχαρίστησε, σημειώνοντας ωστόσο ότι: «Το φιλότιμο δεν μπορεί να υποκαθιστά το κράτος». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στο Φόρουμ του Οικονομικού Ταχυδρόμου δήλωσε πως το κόμμα του θέλει να καλύψει το κενό από την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Δημήτρης Κουτσούμπας από το Βελλίδειο, ανέφερε πως ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν να βάλουν πραγματικό εμπόδιο στην πολιτική Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι της ηλικιωμένης που δώρισε ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ

Την Αθηνά Παπαχρήστου, την αγρότισσα που συγκίνησε, δωρίζοντας ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ, διαθέτοντας τις οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής επισκέφτηκε στο Μεσολόγγι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανοιξε το σπίτι της στο Στέφανο Κασσελάκη, έφτιαξαν καφέ και μίλησαν για την γενναία και ανθρώπινη προσφορά της στην κοινωνία.

«Πούλησα το χωράφι και το λιοστάσι και ό,τι πενταροδεκάρες μου είχαν μείνει που μάζευα για τα γεράματα από τα 12 χρόνια και πήρα το ασθενοφόρο. Ο άνδρας μου λέω πέθανε, και εγώ θα πεθάνω κάποια μέρα τι το θέλω και το λιοστάσι, τι το θέλω και το χωράφι, είναι άχρηστα. Θα μείνουν πίσω» είπε η κυρία Αθηνά

«Το φιλότιμο το 2023, δεν μπορεί να υποκαθιστά το Κράτος» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με την κ. Αθηνά να μιλάει και για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος της είπε πως την επόμενη φορά που θα επισκεφθεί το Μεσολόγγι θα πάει να την δει

«Του λέω να ‘ρθεις αλλά πάρε και κανένα ασθενοφόρο»

Από τη συζήτηση δεν έλειψαν και οι αναφορές στο Α. Τσίπρας με τον Σ. Κασσελάκη να ανταπαντά με νόημα.

Στόχος του ΠΑΣΟΚ η διεύρυνση των ποσοστών στις ευρωεκλογές

Στην Χαριλάου Τρικούπη το βλέμμα είναι στραμμένο στις ευρωεκλογές με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη να περιγράφει τους στόχους του κόμματος του

«Εμεις θέλουμε να καλύψουμε το κενό που δημιούργησε η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μέσω του λαϊκισμού, όχι μέσω πελατειακών φιλοσοφιών , όχι μέσω προσώπων φανταχτερών αλλά δεν έχουν την επάρκεια να κυβερνήσουν την χώρα με σοβαρότητα ευπρέπεια και ήθος , να οικοδομήσει η δημοκρατική παράταξη όχι απλά ως θεσμικό αντίβαρο, αλλά ως κυβερνητική δύναμη» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης από το φόρουμ του Οικονομικού Ταχυδρόμου.

«Όχι» του ΚΚΕ στην επιστολική ψήφο – Ανοικτή επιστολή σε κυβέρνηση, κόμματα και πολίτες

Στον Περισσό εκφράζουν την πλήρη αντίθεση τους στην επιστολική ψήφο με ανοικτή επιστολή του ΚΚΕ προς την κυβέρνηση, τα κόμματα και τους πολίτες. Από τη Θεσσαλονίκη ο Δ. Κουτσούμπας σχολιάζοντας τις εξελίξεις έβαλε στο στόχαστρο τις κυβερνητικές πολιτικές αλλά και το ΣΥΡΙΖΑ.

O γ.γ. του ΚΚΕ υπογράμμισε πως η ακρίβεια, «χτυπά κόκκινο, και το πορτοφόλι του λαϊκού νοικοκυριού δεν μπορεί να αντέξει ούτε τα στοιχειώδη είδη λαϊκής κατανάλωσης.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος