Μ. Κατρίνης στο Πρώτο: Το μεγάλο γεγονός είναι οι 200.000 πολίτες – Τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε εντός ΚΟ (audio)

«Το μεγάλο γεγονός είναι η συμμετοχή των 200.000 πολιτών εχθές και μια καθαρή, ισχυρή εντολή ανανέωσης, ενότητας και προοπτικής της παράταξης» τόνισε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές στο Πρώτο» με την Μαρία Γεωργίου και τον Βασίλη Αδαμόπουλο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, αναφερόμενος στην προσέλευση των ψηφοφόρων στον δεύτερο γύρο των εκλογών του κόμματος.

Ερωτηθείς εάν θα είναι ο ίδιος επικεφαλής της ΚΟ, απάντησε πως ούτως ή άλλως όποια απόφαση ληφθεί, θα είναι προσωρινή μέχρι τις επόμενες εκλογές. «Η παράταξη έχει πρόεδρο, ο οποίος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα είναι μέσα στην βουλή για να δίνει τις μάχες, όπως τις δίνει και εκτός βουλής.  Εμείς στο ΠΑΣΟΚ, στο ΚΙΝΑΛ έχουμε αποδείξει ότι συλλογικά επειδή έχουμε και ένστικτο αυτοσυντήρησης και περισσότερο επειδή μας δεσμεύει αυτή η διπλή ισχυρή συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών, θα βρούμε την λύση ώστε να λειτουργήσουμε συντεταγμένα και συλλογικά, γιατί ο κόσμος από σήμερα το πρωί έχει απαιτήσεις, προσδοκίες, έχει πίστη και ελπίδα στην παράταξή μας» είπε χαρακτηριστικά.

«Κανείς δεν περίμενε μέσα σε μια εβδομάδα πάνω από 200.000 πολίτες να σηκωθούν δύο φορές από τον καναπέ και να ψηφίσουν, εν μέσω πανδημίας, εν μέσω απαξίωσης του πολιτικού συστήματος. Νομίζω ότι ο νέος πρόεδρος, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ένας νέος σε ηλικία πολιτικός, λαμβάνει αυτό το μήνυμα της ανανέωσης, της ενότητας, ο οποίος εχθές ξεκαθάρισε με την τοποθέτησή του εχθές ότι η παράταξη θα κινηθεί στην λογική της πολιτικής αυτονομίας, της ενότητας, της ανανέωσης και της προοπτικής. Τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε εντός της ΚΟ τις επόμενες ημέρες».

Ο κ. Κατρίνης σημείωσε τέλος, πως στην χθεσινή του ομιλία, ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ήταν συνθετικός και ενωτικός, δείχνοντας μια μαχητικότητα, «ότι μαζί με όλα τα στελέχη θα πολεμήσει για μπορέσει να ανεβάσει την παράταξη και μια αποφασιστικότητα και συναίσθηση του εγχειρήματος που αναλαμβάνει».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος